Website nodig?

Een goede website is uw visitekaartje op het internet, belangrijk dat deze dus aansluit bij de rest van uw huisstijl. Ook van belang is dat deze mobielvriendelijk is, goed wordt gevonden in Google en goed beveiligd is door middel van een SSL certificaat.
Website nodig?

Webdesign.

Voor de basis van een website maak ik gebruik van het opensource beheersysteem Joomla (vanaf 2005 gespecialiseerd in Joomla) zodat u als klant zelf aan de slag kunt met de website. Ik heb gekozen voor een opensource pakket omdat deze gratis te gebruiken is, en omdat er erg veel modules zijn welke gekoppeld kunnen worden zoals een complete webshop inclusief betaal module. Dit beheersysteem dient als het technische hart van de website, hieromheen ontwerp ik een grafische schil geheel in uw huisstijl is zodat deze mooi aansluit bij de rest van uw uitingen.

Goed gevonden worden door Google

Ook van belang is dat uw website goed door Google gevonden kan worden, dit kan doormiddel van Zoekmachine optimalisatie (SEO). Een voorbeeld hiervan zijn zoekmachine vriendelijke URL’s (duidelijke namen van de pagina’s). Het beheersysteem waar ik mee werkt heeft een duidelijke structuur die goed door Google gelezen kan worden, dit zijn maar een paar voorbeelden om uw website hoger te krijgen in de Google zoekresultaten neem voor meer informatie vrijblijvend contact met mij op.

Bekijk mijn portfolio.

Maatwerk website/webapplicatie

Mocht u toch een website of webapplicatie willen die geheel aansluit bij uw wensen dan kan ik deze opmaat voor u bouwen. Graag meer informatie over maatwerk producten.

Wat is een mobiel vriendelijke website

Een mobiel vriendelijke website is een website die op elke mobiel apparaat zoals een smartphone snel, goed leesbaar en gebruiksvriendelijk wordt getoond. Bij een mobiel vriendelijke website hoeft u niet te ‘zoomen’. De tekst is groot genoeg, de inhoud past perfect op het scherm en de knoppen en koppelingen zijn groot en opvallend en ze liggen ver genoeg uit elkaar om er goed op te drukken. Een mobiel vriendelijke site is o.a. goed voor Google omdat zij dit soort sites voorrang geven op niet- mobiele vriendelijk sites. Ook is het natuurlijk voor de gebruiker beter om uw website duidelijk in beeld te hebben op een smartphone en tablet en zal deze dus minder snel afhaken.

Gratis website scan

Laat Eos Multimedia geheel vrijblijvend uw website scannen om te kijken naar de inhoud, of uw website goed gevonden kan worden en of deze mobielvriendelijk is.

Vraag een gratis scan aan.


Wat is een SSL certificaat

Een SSL Certificaat versleutelt dataverkeer tussen browser en server zodat vertrouwelijke gegevens niet kunnen worden onderschept. Nog een voordeel van dit certificaat is dat je hoger komt in de Google zoekresultaten. Tevens bied u uw klanten een veiligere website aan. Wanneer u uw website beveiligt met SSL en dit doet voor alle pagina’s, wordt dit door Google beloond met een hogere classificering. De reden dat Google online veiligheid hoger op de prioriteitenlijst heeft gezet, is dat Google haar gebruikers wil beschermen tegen hackers die via open netwerken je online gedrag kunnen traceren en misbruiken. Google wil dit door middel van dataversleuteling tegengaan. (bron: sslcertificaten.nl)

Wat is zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden, trefwoordcombinatie(s) en/of zoekterm(en). (bron: nl.wikipedia.org)

Bekijk mijn portfolio.